Sunday, May 31, 2015

Film za savršenu nedjelju


Danas pišem malo drugačiji post. Nedjelja je. Vrijeme je lijepo i sigurno ćete ovaj dan provesti u lijepom društvu i uživati u suncu. Ali možda predveče budete raspoloženi da pogledate neki film. Ja nemam vremena baš često gledati filmove i zato obožavam onaj osjećaj, kada mi neko predloži nešto što je gledao i ostane mi urezano u sjećanje. Zato ja danas predlažem da pogledate neki od ova tri filma, možda vam uljepšaju dan.

Prvi film je The Other Woman. Vjerovatno ste ga već gledali. Ali dovoljno je simpatičan da ga pogledate još jednom, za opuštanje. Glavna junakinja je konačno srela sjajnog momka i sa njim je u srećnoj vezi...dok ne sazna da je oženjen. I žena i ljubavnica su šokirane, ali neočekivano postaju prijateljice. Kada saznaju da on ima još jednu ljubavnicu, sve tri odlučuju da se osvete muškarcu koji ih je lagao. Film možete pogledati OVDJE.


Drugi film je Love, Rosie. Rosie i Aleks su najbolji prijatelji. Iznenada se razdvajaju kada se Aleks i njegova porodica presele iz Dablina u Boston, u Ameriku. Može li njihovo prijateljstvo da preživi kilometre i godine razdvojenosti? I hoće li se oni kockati sa svim što imaju zbog prave ljubavi? Za mene predivan film i možete ga pogledati OVDJE.  


I moj treći prijedlog je simpatična romantična komedija, Playing It Cool. Govornik je pisac koji voli da piše akcije, ali njegov izdavač želi da prvo napiše romantičnu komediju. Problem je u tome što govornik ne vjeruje u ljubav. Ali kada upozna nju, zaljubljuje se, ali tada saznaje da je već vjerena za 'srećnika'. Šta se kasnije desilo, možete pogledati OVDJE.

Ako se odlučite za gledanje filma, želim vam lijep provod. 
Ako imate neki prijedlog za mene, pretvorila sam se u uho :)

Pozdravljam vas,

Milijana

2 comments:

  1. fora post :D
    od svih, pogledala sam Love, Rosie :D i iznenadio me koliko je zapravo posebna i originalna atmosfer au filmu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene je film oduševio, nisam očekivala ono što se desilo...odnosno što se dešavalo kroz film :)

      Delete